Postgraduaat in het Coöperatief Ondernemen en Management (in samenwerking met Cera)

Dit najaar start aan de KU Leuven een Postgraduaat in het Coöperatief Ondernemen en Management.

Een tweede, naast het bachelorvak, concrete onderwijsactie van het Kenniscentrum Coöperatief Ondernemen, waarvan Cera samen met Boerenbond en de KU Leuven de (stichtende) partners zijn.

Het programma beoogt een grondig inzicht te geven in de specifieke aspecten en uitdagingen eigen aan coöperatief ondernemen en het management van coöperaties. De verschillende modules behandelen bepaalde managementgebieden waarin dit naar voren komt.

Verder wordt er een module voorzien waarin sectorspecifieke beleidskwesties worden opgenomen. De nadruk ligt op het verband tussen theorie en praktijk. De colleges hechten belang aan de interactie tussen docent en student. Verworven theoretische kennis wordt onmiddellijk met de praktijk verbonden via case studies en getuigenissen.

Er zijn 8 modules:

1. Basisbegrippen

2. Bestuur (1) - Raad van bestuur

3. Bestuur (2) - Ledenbetrokkenheid

4. Financiën

5. Impactmeting

6. Strategie

7. Marketing

8. Sectoriële module

Dit programma richt zich tot (potentiële) beleidsverantwoordelijken binnen coöperaties (bestuursleden en managers) die al een basiskennis van coöperaties hebben en deze kennis willen uitbreiden en theoretisch verankeren. De heterogeniteit van de deelnemers in het programma, zowel qua functies als sectoren waarbinnen zij actief zijn, biedt bovendien een bijkomende toegevoegde waarde voor de discussies tijdens de sessies.

Alle info en inschrijven op https://feb.kuleuven.be/permanente-vorming/cooperatief_ondernemen

Folder postgraduaat coöperatief ondernemen

Praktische informatie

Dit event gaat door op vrijdag, 14 september om 12.00u en eindigt op vrijdag, 01 februari om 12.00u.

Dit event zal plaatsvinden te Cera , Muntstraat 1, 3000, Leuven.

Deelname aan dit event kost
€2.500,00.

Deel dit event