Cohousing Projects

Cera Coopburo heeft ons geholpen om onze statuten te schrijven op maat van onze coöperatieve onderneming. Federico Bisschop, Cohousing Projects

Cohousing Projects is een coöperatieve vennootschap die professionele dienstverlening voor cohousing aanbiedt. Naast het verlenen van expertise aan groepen, overheden en grondeigenaars, investeren ze in geschikte sites voor het ontwikkelen van cohousing projecten. Via de coöperatieve structuur kan iedereen meehelpen aan het realiseren van een groter cohousingaanbod in Vlaanderen. De coöperatie bestaat sinds 2012 en verenigt vandaag een 20-tal vennoten en 2 werknemers: een mooie evolutie!

Federico Bisschop, directeur, beklemtoont de expertise van Cera Coopburo en de begeleiding op maat: « Cera Coopburo heeft ons advies op maat gegeven bij de oprichting van onze coöperatie. De Cera Coopburo-ploeg heeft al haar expertise op het vlak van coöperatief ondernemen met ons gedeeld en ons geholpen om onze statuten te schrijven op maat van ons coöperatieve onderneming. »

www.cohousingprojects.be